Kittens 2017

Lotje is op 29 januari 2017 bevallen van 4 prachtige kittens. Helaas is er 1 na drie dagen overleden.

 

 

 

 

 

​Bonnie is een lilac tabby point poes

 

 

 

 

 

​Guusje is een blue tabby point poes

 

 

 

 

 

Bink is een blue point katertje

 

​Gouden mandjes

Alle 3 de kittens hebben een geweldig gouden mandje gevonden en kunnen het allemaal heel goed vinden met hun nieuwe vriendjes.

 

 

 

 

 

 

                                             

Guusje en Sjors                                         Bonnie en Clyde                                                   Bink en Neko

 

​Prijzen­

De prijs van een kitten is bij ons € 850,00 voor de liefhebber.​ Prijzen kunnen echter variëren door kleur, tekening en wel of niet fokken. Voor interesse of reservering kunt u via Contact een bericht achterlaten. Onze kittens hebben een vaste prijs! Hierover kan niet worden onderhandeld.
Bij reservering van een kitten vragen wij een aanbetaling van € 150,00. Bij annulering kunt u deze aanbetaling helaas niet terugkrijgen, dit geldt uiteraard niet wanneer de annulering van onze kant af komt. Het resterende bedrag dient voordat de kitten wordt opgehaald bijgeschreven te staan op de rekening of anders in overleg contant te worden betaald. Soms kan een kitten ook voor de fok verkocht worden, de prijs hiervoor ligt uiteraard anders.

 

Kittenbeleid­

Kittens die bij ons geboren worden komen uit ouders die getest worden op erfelijke afwijkingen, ze worden getest op Bloedgroep, Fiv/Felv (kattenaids en leukemie) en HCM/PKD (hart en nieren) via DNA en echo. Ook krijgen onze Ragdolls jaarlijks een inenting tegen katten- en niesziekte. Alle testen van de ouders zijn in te zien tijdens een bezoek aan onze cattery.

Onze kittens groeien bij ons op in de woonkamer, samen met de andere Ragdolls. Ook hebben ze toegang tot een afgeschermde tuin om lekker buiten te kunnen spelen. Op deze manier zullen de kittens goed gesocialiseerd zijn wanneer ze de leeftijd bereikt hebben om te mogen verhuizen. Wij voeden zowel onze kittens als de volwassenen met brokjes en natvoer van Royal Canin.

Onze kittens mogen verhuizen als ze 13 weken zijn en worden:

- Goed gesocialiseerd.
- 3 maal ontwormd
- 2 keer ingeënt
- Gechipt
- Voorzien van een paspoort, stamboom en eigendomsbewijs

- Verkoopcontract met rechten en plichten koper en verkoper

- Een kittenpakket en o.a. eten en speeltjes
 

Wij verwachten dat onze ragdolls in hun toekomstige huisjes niet vrij buiten mogen lopen (In een ren of afgeschermde tuin mag natuurlijk wel). Daarnaast moeten ze niet de hele dag alleen zitten. Ragdolls zijn erg sociaal en hebben gezelschap nodig! Dit mag ook een andere kat of hond zijn.

Indien de kat is verkocht als huiskat dan moet het dier worden gecastreerd/gesteriliseerd rond de leeftijd van 12 maanden. Bij verkoop als liefhebber dus huispoes/kater wordt de stamboom pas afgegeven na bewijs van castratie/sterilisatie.

 

Natuurlijk bent u van harte welkom om de kittens in Eindhoven te komen bewonderen. Een kitten bezichtigen is uiteraard geheel vrijblijvend!

gallery/img_7283
gallery/img_7252
gallery/img_7207
gallery/img_7174
gallery/img_7290
gallery/img_7151
gallery/img_7704
gallery/bink2
gallery/img_3663

Kittens 2018

Lotje is op 27 december 2017 mama geworden van 4 prachtige kittens.

De dekkater is de zeer mooie en lieve Milas, een seal tabby mitted bicolor ragdoll.

 

 

 

 

 

 

Het zijn 3 poesjes en 1 katertje. 1 seal mitted, 2 blue mitted en 1 blue tabby mitted. Ze zijn allemaal al gereserveerd.

 

 

 

 

 

 

gallery/milas
gallery/img_8786
gallery/img_8771
gallery/img_8726
gallery/img_8978

Puck. Zij blijft bij mij.

Skadi

Floris

Lieve